Blog

Lieve Vivian

Deze maand zouden wij met de lancering van onze website het nieuwe bestuur bekend gemaakt hebben. Helaas zal dit niet meer gaan. Ons nieuwe bestuurslid to be Vivian Hylkema is ons helaas en onverwachts ontvallen..

Wij zullen Vivian enorm gaan missen..

Vivian was een enorme aanwinst voor NAC-Nederland. We hadden hetzelfde doel voor ogen. Namelijk het bevorderen van bodybuilding als topsport waarbij de atleet op nummer 1 staat. En om NAC-Nederland weer minimaal naar het niveau te brengen waar het jaren geleden stond. Daarnaast te het organiseren van eigen nationale wedstrijden te realiseren.

Afgelopen half jaar zijn wij beide bezig geweest om alles op papier te krijgen voor welke koers te varen om de doelstelling te bereiken.

Vivian was door het huidig bestuur, bestaande uit André Bruijstens en Alex Overdevest, persoonlijk gevraagd om toe te treden tot het NAC-Nederland bestuur. De reden waarom wij onze pijlen op Vivian hadden gericht is omdat Vivian een zeer open en eerlijk is. Vivian was een zeer intelligente vrouw met veel wedstrijd ervaring en verstand van het wereldje dat bodybuilding heet.  Zij had  als oud NAC atlete ervaring en was bekend met het enorm hoge niveau. Maar bovenal was Vivian een fantastische vrouw en altijd een LADY onder alle omstandigheden..

LIEVE VIVIAN

JE WAS DOOR IEDEREEN EEN GELIEFD EN GRAAG GEZIENE VROUW.. IK BEN ER VAN OVERTUIGD DAT JE OP EEN RUSTIG EN MOOIE PLEK ERGENS BENT. WIJ ZULLEN JE NOOIT VERGETEN EN REGELMATIG AAN JE DENKEN…

R.I.P.